21 June 2009

Happy Father's Day ...


Happy Father's Day buat Papa.. Semoga senantiasa menjadi yg terbaik utk Ummi n anak2.. Buat abah , semoga dilindungiNya setiap masa.. Buat ayah (my FIL) , semoga cepat sembuh dan dilindungiNya setiap masa .. InsyaAllah..

4 Loves:

Cik As said...

cute entry cikgu Dyana nih .. memang suka buat scarpbooks yerk .. dangih2 .. kita memang x reti ....

ALIFF AQILL said...

tq Cik As..
sukaa. sukaa sangatt..

:P

ni kira simple sbb time ni tgh sakit kepala, kalo x kita suka yg lg serabut serabai..

heheh..

aspalila said...

hihihi

kita ke cg dyana yang serabut serabai tuh .. tulah kita tengah pk camne nak buat 3 column. Pernah skali tu BLOG lama kita buat tau . pastu kita salah back up .. buat punya buat terus jahanam BLOG tuh .. tension dan sedih gak . huhuhuhuhu

ALIFF AQILL said...

hehe..
kalau nk 3 column kena download background 3 column Cik As.. pastu make up kasi cantek2.. shabby ( yg sya pakai) atau gisele( yg Cik As guna) ada 3 column yg cantek2..

bab jahanam blog ni kita pon ada xperience gak.. dah 2x blog jahanam kes nk make up tp salah..

huhu..

 

Template by Maya