14 June 2009

Giveaway By Tote Boutique


Terjemahan dari buku " Tote Boutique Giveaway "

Adalah dengan ini di war-war kan bahawa negeri Tote Boutique yg berada di negara Blogger , di bawah pemerintahan Cik Aspalila yg baik hati, pemurah serta cantek rupa parasnya sangat bermurah hati untuk menghadiahkan sebuah beg yg sangat menawan serta cantek rupa bentuknya kepada rakyat jelata yg berkeinginan untuk memiliki "Effie's Telekung Bag"..

Maka kepada rakyat jelata sekalian, marilah beramai-ramai melawati negeri Tote Boutique untuk melihat rupa paras sebenar bag yg sangat menawan ini.. Untuk memiliki pemberian ini, adalah disertakan senaskah catatan yg perlu dilunaskan oleh sesiapa yg berkeinginan..



Wowwee.. Giveaway Cik As datang lagi ...
(sila guna muzik latar ala-ala Dendang Datang Lagi kay.. :))

Kita memang ternanti-nanti Giveaway Cik As sbbnyer kita sukee tgk hasil keje Cik As, gojesss sokmo bak kata org Klate.. Kita x pandai menjahit tapi sokaa kumpul beg so pantang tengok Giveaway Cik As.. Dalam xdak masa pun kita sangup jadi "pencuri masa" utk siapkan entry yg xsekreatif mana ini tapi sangaattt lah berharap kita antara finalis nyer.. uhuhu..

So utk kengkawan yg nak join Tote Boutique Giveaway sila lah ke Tote Boutique yer.. Kita sukee Giveaway cenggini, perah otak n habiskan sket jer masa kat depan PC.. xyah berkampung di laman orang.. ( hehe.. itu pengalaman lalu punya citer..) ;o

Tapi kalo terpaksa berkampung di laman Cik As pun kita x kesah.. Asal bag yg KIUT, CUN, GOJESS & MABELESS ini menjadi milik kita.. TQVM pada Tuan Empunya Blog yg sanggup peningkan kepala melayan karenah followers yg banyak karenah cam kita.. ehehheee..


note : kalau tau kat SU Peperiksaan kita yg kita ada masa submit posting utk Giveaway ni sure kena fire.. Sbb markah exam budak kita xsubmit lagi, ada lak masa nak buat entry ni.. opppsss... :p


23/6 - Cik As, demi tote bag mu ku sangup mengedit entry ini walaupun skrg ni sedang bersiaran dr bilik kursus .. heheheee..


Lihatlah 'ketaksuban' diriku utk memenangi tote bag dr Tote Boutique.. Cepat jer update entry semata-mata nak masuk list..Kalau xdpt Effie's Tote Bag dpt Ribbon Tote Bag pon ok.. (suka-suka hati jer nk kasi nama kt tote bag Cik As nie.. ) Tapi lagi ok kalau dapat dua-dua.. wakakaa.. (tamak yer nampaknya di situ) hehe..

So utk Cik As, jangan lupa letak nama kita utk xtra giveaway ni okeyy.. Sayang Cik As ! hehee..

note : Buat Juri Profesional a.k.a Mr Pejo, pink pon ok tau utk lelaki.. So x salah kalau pilih entry kita utk kategori Kreatif & Cun tu kay.. muahaha...

8 Loves:

efamaira said...

wah nmpk gaye nye kite akan berentap lagikksss.. tggu yea entri dari ku.. ku ngah perah kpala otak ku yg tak kretip ni supaye mnjadi kretip.. adoiiiyaiii.. buleh ke.. hahahaha.. ;D

Cik As said...

Hanya satu dapat saya katakan -- CANTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ALIFF AQILL said...

Efa,
hehe.. tapi rentapan kali ni x la 'senget' mcm aritu yg terpaksa 'berkampung' kat laman orang..
hahaha..

Cik As,
wah, banyak nya K! Nk menang punya pasal, terpaksa perah otak + curi masa..

;p

jom makan said...

salam kenal,i harap u menang,cute sangat hasil nya...kreatif

ALIFF AQILL said...

salam kenal utk jom makan,
tq.. :) kita pun harap menang gak tote bag yg cun tu..

nnti kita buat lawatan balas yer..

Cik As said...

cg dyana

lama ke berkursus tuh ... kat mana?

ALIFF AQILL said...

sehari jer Cik As..
note atas gambo baru tu edit tghr td.. gambo tu baru edit mlm ni.. hehe..

Atiqah said...

kte akn berentap lg..hehe

 

Template by Maya