02 September 2009

Update Sket ...

Skrg ni Aqill suka sgt teman Abg Long main game.. Sambil tunjuk bakat sendiri..
Artistic Moments by Vicki

Lama sudah rasanya x citer pasal anak2..
Bz mengalahkan org berjawatan besar lak rasa,
Hehee..

Abang Long
Sekarang ni makin byk cakap,
Macam2 benda yg dia nak bgtau,
Kadang2 time kita nak tdo time tu la dia buka citer,
Kalo Ummi ok layan la time tu,
Tapi skrg kan nk kena bangun pagi2,
So dengaq sket jer pastu suh dia tdo,
Kalau x berjela-jela citer dia ada...

Setakat ni dah puasa 3 hari,
Kemarin yg x terbangun masa sahur pun dia bleh posa habis..
Tapi nak tgk dia makan byk kena ada kuah kari,
Ikut sapa la selera kari mari ni kan..
Hehee..

Dan sekarang ni jadi kawan gaduh adik nyer,
Sehari ada la skali bunyi perang mulut + tangan dua beradik tu,
Kalau x sabaq mau dgn Ummi skali joint..
Alahai anak2..

Adik
Dah byk gak benda yg dia nak cakap,
Mengajuk apa2 yg dia suka no 1,
Yg selalu disebut adalah " tom tom bak" siap dgn aksi tangan skali,
Manja tapi lebih "keras" dr Abg Long ..
Dah pandai gurau kasar dgn semua orang,
Yg paling dia suka sebut adalah "teacher"..
Habis Ummi n Papa jd teacher kat umah..
Hihii..

Kalo bab jalan suka sgt..
Papa cakap ikut Ummi sbb time peknen kalo blh tiap minggu nk jln2..
Nmpk pakai baju cantik n ambik kunci keta mesti ckp " mom!"..
Kira ajak la tu..

Semua benda yg nmpk kat tepi jalan dia tunjuk,
Kalau kita x sebut mesti dia bg hint suh sebut gak..
And certain2 benda yg dia dh kenal tu jgn buat main2,
Slaha sebut jer mesti marah..
Ada bakat sungguh sbg anak cekgu cekgi..

note : Lama dah rasanya xbuat keje2 scrapbooking.. Sbb skrg dh ada hobi baru..

1 Loves:

Naz-Segalanya disini said...

salam awk..awk menang contest baju raya sedondon tu.tp smpai skang awk still tak sms saya alamat.mcmn saya nak pos adiah.please sms saya naz 0176627114

 

Template by Maya